Abonnementen

Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en daar horen natuurlijk verse bloemen bij. Bloemen laten zien dat uw bedrijf leeft en uw gasten krijgen een goede eerste indruk van uw organisatie!

Met een bloemenabonnement zorgen wij ervoor dat u elke week verse andere bloemen ontvangt compleet met leenvaas en natuurlijk nemen wij het oude boeket mee terug. Dus u heeft hier geen omkijken meer naar en uw bedrijf krijgt de juiste uitstraling die u wenst.

Boeket_in_vaas.jpg

Dit kan tevens ook met kamerplanten! Kamerplanten zorgen voor een gezonder en aangenamer klimaat thuis en op kantoor. Mensen voelen zich niet alleen beter en minder gestrest in een omgeving met planten, planten maken die omgeving ook gezonder. Ze verdampen water via de bladeren, absorberen warmte en geluid en zuiveren de lucht van stof en verontreinigingen. Onderzoek heeft aangetoond dat de luchtvochtigheid bij een temperatuur van 22°C minimaal 40% moet bedragen om een comfortabel gevoel te hebben.

spathyfillum_white_vase_silk_plant.jpg

Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch of via email contact opnemen of een vrijblijvende offerte. Het is tevens ook mogelijk om een afspraak te maken en dan komen wij bij u langs.